Nakedhome-team.jpg

Mi a Te személyes történetedet keressük, amit a belsőépítészet eszközeivel igyekszünk működő és esztétikus formába önteni.

RÓLUNK

A NAKEDHOME belsőépítészeti stúdiót 2013-ban alapította Radnóthy Szabolcs és Mohari Máté.

Szabolcs az építészet vonaláról érkezett, már gyerekkorában teknősbéka formájú uszodákat tervezett, 2009-ben diplomázott a BME építészmérnöki karán, rajongott az építészetért, de 2013-ban végképp eladta a szívét a belsőépítészetnek, hogy balatoni nyaralókat, borászatot, több ezer négyzetméteres informatikai központot, 25 és 300 négyzetméteres luxuslakást és Apple boltot tervezzen.  Azóta különböző burkolatokat simogat, bárpultok alá néz be a világítást vizsgálva, létráról fényforrásokat cserél, és ha van ideje, az Óbudai Egyetemen vezet gyakorlati órákat.

Máté az event design vonaláról érkezett, 2010-től közel tíz évig a Mobilsofa és a WYN.DESIGN színeiben felváltva tervezett, szerelt és irányított csapatokat hazai és nemzetközi projekteken Rioban, Dubaiban és Shanghaiban. Precízen fogja a csavarhúzót, kiválóan átlátja az összetett projekteket és a bonyolult excel táblákat és látnoki képességekkel rendelkezik a jövő trendjeit illetően.

2019-től összeállt a két szempontrendszer, az időtálló építészet és az időszakos event design, ami véleményük szerint tökéletes belsőépítészetet eredményez. Kifejezetten szeretik azokat a projekteket, amiben a megbízó személyes történetét kell elmesélniük, akár egy otthonról vagy bármilyen cégről legyen is szó. Nem ijednek meg semmilyen funkciótól, a tíz év alatt terveztek már lakást, irodát, kávézót, kiállítóteret, lámpaboltot, informatikai szerelőműhelyt, nyomdát és apartmanhotelt is. Alapelvük komplexen kezelni a tér belső megjelenésének megvalósítását, ami azt jelenti, hogy a design nem megy a funkció rovására, a megvalósítást pedig az ötlettől a tervezésen át a kivitelezésig figyelemmel kísérik, mert szerintük csak így lehet garantálni az eredeti koncepció megvalósulását. 

Radnóthy Szabolcs

építész, belsőépítész

szabolcs@nakedhome.hu

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Tumblr Social Icon
  • Facebook

Mohari Máté

belsőépítész

mate@nakedhome.hu

  • LinkedIn
  • Instagram
  • behance

RÓLUNK

ÍRTÁK

"...egy két személyes otthont képzelt el, ahol azonban a mindennapi munkájához nélkülözhetetlen stúdiójának is jut hely."