DEBORAH LIGHTING STUDIO

A villanyszerelési szakáruházként működő Elektrocentrum Kft. neve alatt, üzletházának egy eldugott emeletén működött egy kis irodahelyiség, ahol Pere Viktor vezetésével lámpákat adtak-vettek, mígnem a tulajdonos, Pere Lajos építtetett egy új irodaépületet a Bécsi úton, amiben ötszáz négyzetméter kapott lehetőséget arra, hogy a lámpa-kereskedelem egy meghatározó színfoltjává váljék. 

 

A mi feladatunk szó szerint a nulláról indult: a STUDIO Ü csapatával (Szücs Bettina és Tücsök Eszter) közösen segítettünk a brand és az arculat kitalálásában (neveken agyaltunk, logót terveztünk, brand víziókon pörögtünk), amire aztán komplex belsőépítészeti tervet készítettünk és művezetést biztosítottunk végig a kivitelezés során. 

 

Az üzlet koncepciója Pere Viktor ügyvezető által választott Deborah névből indult ki, aki egy biblikus alak, egy női proféta. A térben meg akartuk jeleníteni a vallási vetületet, a fény szent mivoltát, ezért egy sima, fényes, tiszta és fehér világot képzeltünk el, ami leugrik a matt fekete háttérről és amiben arany színű elemek szimbolizálják a fénysugarakat. Az üzlet lelke a lámpákat bemutató, magasfényű fehér, saját tervezésű paravánrendszer, amire bármilyen típusú, formájú világítótest könnyedén rögzíthető.  Ennek a minél tökéletesebb megvalósításán több hónapon át szívvel-lélekkel dolgozott Tölcsér József, asztalosmester.

 

 

Ügyfél: DEBORAH

Grafikai arculat: Studio Ü

Generálkivitelező: Elektrocentrum Kft.

Irodabútorok: Do Work Kft.

Paravánrendszer: Tölcsér József asztalosmester

Asztalos munkák: Prímabútor Faipari Vállalkozás

Lépcsőszerkezet: Reketye Kft.

Cégér: Astral Signs Kft.

Fotó: Baksa Gábor

deborah_fsz.jpg
deborah_em.jpg